خرما میوهای است که در هرخانهای دیده میشود،بسیاری خرما را در کنار چای به جای قند مصرف میکنند.اینکه خرما هیچ ضرری ندارد و همه میتوانند استفاده کنند یک تصور غلط است.هستند افرادی که خرما برایشان خطرآفرین است در واقع این افراد به هیچ وجه خرما نخورند.
با توجه به اینکه این میوه پرخاصیت، سرشار از کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامینها است، قطعا برای تأمین سلامتی بدن بسیار مفید و ضروری است و به دلیل اینکه آهن خرما زیاد است، با خوردن 15 گرم آن در روز می توان نیازمندی آهن بدن را رفع کرد و کم خونی یا عوارض ناشی از کمبود آهن را به این وسیله برطرف کرد.
البته خرما برای برخی افراد زیانهایی نیز دارد. به عنوان نمونه کسانی که داخل دهانشان زخم و یا تاول وجود دارد باید از خوردن خرما پرهیز کنند. در ضمن، خوردن خرما با ماست نیز بسیار مضر است. همچنین افرادی که دیابت دارند یا اینکه این بیماری در خانواده آنها وجود دارد، باید در خوردن خرما احتیاط کنند. همچنین افراد چاق یا کسانی که با مشکل اضافه وزن روبهرو هستند نیز می بایست در خوردن خرما دقت کنند و آن را بیش از حد مصرف نکنند.
چه کسانی نباید خرما بخورند؟
تاثیر خرما بر نارسایی کلیه
پیشنهاد بنده برای کسانی که کلیه آنها لاغر شده است و بیماری دیابت ندارند این است که قبل از هر وعده غذایی خود ۵ الی ۷ عدد خرما با پوست نازک میل کنند و اگر کمر درد آنان از ضعف بدنی یا کم خونی است باید دمنوش زنجبیل را با خرما نوش جان کنند.
تحریک بیماریهای پوستی با مصرف خرما
در شهرهای گرم که در آن خرما به عمل نمیآید یا افراد با مزاج گرم، آفت دهانی، خارش، حساسیت پوستی و بیماریهای مشابه بهتر است در فصلهای گرم سال کمتر به مصرف خرما یپردازند.