خرما بسیار مغذی و توصیه شده می باشد و به عنوان غذایی کامل از آن نام برده شده است.در این مطلب بیشتر با خواص بی نظیر خرما برای سلامتی آشنا شوید.
همچنین بهتره بدونید که برنج به علت طبع سردش موجب بیماری هایی نظیر MS و پارکینسون میشود و خرما به علت طبع گرمی که دارد عوارض سردی برنج را از بین میبرد ! پس حتما بعد برنج خرما میل کنید
خرما ، میوه ای با طبع گرم با خواص بسیار زیاد ، این میوه برای رفع خشونت بسیار عالی است . همچنین برای کساتی که از بیماری کلیوی رنج میبرند استفاده از خرما برای تقویت کلیه را پیشنهاد میکنیم. درد کمر و مفاصل با استفاده از شربت خرما تسکین پیدا میکند.
بهترین زمان مصرف خرما به دلیل فیبر زیاد، قبل از غذاست. کسانی که دچار یبوست شدید هستند، اگر در زمان ناشتا ۲ عدد خرما مصرف کنند، باعث نرم شدن رودهها میشود. فیبر موجود در خرما به بهبود وضعیت دستگاه گوارش کمک زیادی میکند. در یک مطالعه که به مدت ۲۱ رو بر روی ۲۰ صورت گرفت، مشخص شد آنها طی این مدت روزانه ۷ عدد خرما مصرف کردند. نتیجه نشان داد یبوست آنها تا حد زیادی درمان شد.
همچنین فیبر موجود در خرما به کنترل قند خون و درمان سوءهاضمه کمک میکند. البته مقدار مصرف خرما در روز برای دیابتیها باید کم باشد. همچنین خرمای نارس با شیرینی کم را مصرف کنند.
خوردن خرما بعد از غذا میتواند به دفع مواد زائد بدن کمک کند. از سوی دیگر این میوه حاوی آنتیاکسیدانهایی است که التهاب را در بدن کاهش میدهد. از سوی دیگر به تقویت سیستم ایمنی بدن هم کمک زیادی میکند. آنتی اکسیدانهای محلول در خرما میتواند از سلولهای بدن در برابر رادیکالهای آزاد محافظت کند.
جالب است بدانید میزان آنتیاکسیدان موجود در خرما نسبت به انجیر و آلوخشک بیشتر است. سه آنتی اکسیدان موجود در خرما عبارت است از:
• فلاونوئیدها: فلاونوئیدها آنتی اکسیدانهای قدرتمندی هستند که به کاهش التهاب کمک میکنند. از سوی دیگر برای کاهش خطر دیابت، بیماری آلزایمر و انواع خاصی از سرطان مفید هستند.
• کاروتنوئیدها: این آنتیاکسیدانها هم عملکرد قلب را تقویت می کنند و خطر ابتلا به اختلالات مربوط به چشم مانند دژنراسیون ماکولا را کاهش میدهند.
• اسید فنولیک: به دلیل خواص ضد التهابی شناخته شده، اسید فنولیک به کاهش خطر سرطان و بیماریهای قلبی کمک میکند.