پودر هسته خرما، فواید بی شماری دارد و برای درمان و بهبود بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. همچنین هسته خرما مانند بسیاری از مغزهای دیگر ، از جمله هسته آووکادو، مغز انبه ، هسته زردآلو ، هسته سیب … دارای ارزش غذایی زیادی هستند. پودر هسته خرما از هسته سوخته یا بو داده تهیه می شود. برای آشنایی با طرز تهیه هسته خرما با ما همراه باشید.
پودر هسته خرما
این پودر شگفت انگیز حاوی ترکیبات شیمیایی است چون:
• اسیدهای چرب اشباع و اشباع نشده
• روی
• کادمیوم
• کلسیم
• پتاسیم
جالب است بدانید اسیدهای چرب اشباع شامل اسیدهای استئاریک و پالمیتیک و اسیدهای چرب اشباع نشده شامل اسیدهای لینولئیک و اولئیک هستند که می توانند عملکرد آنزیم 5α-ردوکتاز را مهار کنند.
خواص پودر هسته خرما
هسته خرما محصول جانبی صنعت میوه خرما است. مطالعات مختلفی که بر روی هسته خرما انجام شده است نشان می دهد که این ماده می تواند منبع عالی فیبر غذایی باشد. علاوه بر این موارد، اجزای دیگری مانند پروتئین و مواد معدنی نیز به میزان قابل توجهی در این هسته وجود دارد. بر اساس ترکیب اسیدهای چرب پودر هسته خرما ، استفاده از این پودر برای :
اهداف غذایی به عنوان روغن پخت و پز خوراکی
برای تولید مارگارین به دلیل پایداری و مقاومت بالای پودر هسته خرما در برابر عملیات حرارتی پیشنهاد می شود
ماندگاری و قابلیت نگهداری خوب این پودر حتی برای مدت زمان طولانی.
طرز تهیه نوشیدنی هسته خرما
برای درست کردن دمنوش هسته خرما باید پودر هسته خرما را داخل آب جوش بریزید و ده دقیقه تا یک ربع روی شعله غیر مستقیم به آن زمان بدهید تا دم بکشد.
میتوان این پروسه را در مورد شیر هم طی کرد. در این صورت میتوانید بعد از اضافه کردن هسته خرما به شیر در حال جوشیدن، ظرف را از روی شعله بردارید، درش را بپوشانید و ده دقیقه به آن فرصت دهید تا کاملا دم بکشد.
طعم نوشیدنی هسته خرما
بیشتر افراد معتقدند این نوشیدنی طعم قهوه دارد. هرچند قهوهخورهای حرفهای میدانند این ادعا تا حدی با واقعیت فاصله دارد اما میشود شباهتهای بین این دو نوشیدنی را تا حدی پذیرفت.
البته بی دلیل هم نیست که به پودر هسته خرما یا هسته بو داده خرما، قهوه خرما هم میگویند.