خرما سرشار از فیبرهای محلول است. فیبر محلول، با آب موجود در روده ترکیب شده و به صورت ژل در میآید و به سلامت سیستم گوارشی و دفع راحتتر کمک میکند.
همین امر است که برای درمان یبوست به یاری کودکان میشتابد. پتاسیم موجود در خرما در کاهش ناراحتی معده و اسهال موثر است. علاوه بر این خرما به تقویت باکتریهای مفید درون روده کمک میکند. خرما برای درمان مشکلات روده داروی طبیعی مفیدی است. آنها با ارگانیسم های انگلی می جنگند.
سیستم گوارشی کودکان حساس و ضعیف است بنابراین باید از معرفی ناگهانی غذا به کودک اجتناب کنید. نباید انتظار داشته باشید که کودک از همان ابتدا بافت های سخت خرما را به راحتی بجود. برای جلوگیری از خطرات خفگی، هنگام دادن خرما به کودک، از قطعات کوچک پخته شده یا پوره شده استفاده کنید.
با خرمای پوره شده یا بخارپز شده شروع کنید و از جوشاندن خرما اجتناب کنید زیرا جوشیدن باعث از بین رفتن مواد مغذی موجود در خرما میشود. تنها زمانی که کودک شما قادر به جویدن باشد به او خرمای خام بدهید. همچنین شما میتوانید به کودک خود خرمای پوره شده و شیره خرما بدهید.
خواص شیره خرما برای نوزاد:
شیره خرما برای کاهش تب نوزادان بسیار مفید می باشد
خرما را با شیر میکس کنید زیرا این مخلوط در کاهش تب و بهبود سرفه و آبله کودک شما بسیار مفید می باشد. این معجون سرشار از مواد مغذی است به بهبود شرایط کودک شما کمک می کند.
درمان دیسترس کودک با خوردن شیره خرما
نوزادان ممکن است دچار دیسترس (عفونت باکتریایی در روده بزرگ) شوند. خرما در کنترل این شرایط کمک می کند.
بهبود بینایی کودکان زیر یکسال با مصرف شیره خرما
از دیگر خواص مصرف خرما برای کودکان زیر یکسال می توان به بهبود بینایی آنها اشاره نمود. خرما حاوی مقدار زیادی ویتامین A می باشد که باعث تقویت بینایی کودک شما می شود.
شیره خرما سطح هموگلوبین را بهبود می بخشد
خرما قادر است سطح هموگلوبین را بهبود بخشد. مقدار آهن موجود در خرما باعث افزایش تعداد هموگلوبین در گلبول های قرمز کودک شما می شود و خطر ابتلا کودک را به کم خونی کاهش می دهد.