وقتی صحبت از میان وعده های شیرین و سالم در دوران بارداری می شودنمی توان اهمیت خرما را انکار کرد.
این میوه خشک ممکن است در رژیم دوران بارداری نادیده گرفته شود. بااین حال ، خوردن خرما از آنچه برخی تصور می کنند برای زنان باردارمقوی تر است.
در اینجا نگاهی می اندازیم به چند مزیت مصرف خرما در دوران بارداری، از جمله اینکه چگونه این میوه می تواند بر سلامت زایمان تأثیر بگذارد.
فواید مصرف خرما در دوران بارداری
مصرف خرما در دوران بارداری فواید غذایی بسیاری دارد.
در دوران بارداری یک روز ممکن است انرژی زیادی داشته باشید و روزدیگر خسته هستید و توان انجام کاری را ندارید. هرچه مواد مغذی وویتامین بیشتری وارد سیستم خود کنید ، از نظر جسمی و روحی احساس بهتری خواهید داشت.
خرما میوه ای است از درخت نخل که نوعی گیاه گل دهنده می باشد. خرمایکی از شیرین ترین میوه هاست. اما نگران نباشید ، قند موجود در آن یک نوع طبیعی قند است.
مصرف این میوه خشک راهی سالم برای جلب رضایت بدن نسبت به شیرینی و کاهش تمایل مصرف آن است. آنجا که خرما منبع خوبی ازفروکتوز طبیعی می باشد، ممکن است به شما انرژی دهد تا با خستگی بارداری مبارزه کنید.
فواید تغذیه ای خرما بیشمار است و در اینجا متوقف نمی شود. خرماهمچنین دارای فیبر است تا سیستم گوارشی شما روان کار کند. و درنتیجه ، شما کمتر با یبوست مربوط به بارداری رو به رو می شوید.
خرما همچنین آهن و ویتامین K بدن را به خوبی تامین می کند.
دریافت آهن در رژیم غذایی می تواند سطح انرژی شما را تقویت کرده و باکم خونی مبارزه کند. علاوه بر این ، ویتامین K به کودک در حال رشد کمک می کند تا استخوان های محکمی داشته باشد و می تواند عملکرد عضلات و اعصاب شما را بهبود بخشد.
خرما منبع غنی از پتاسیم ، یک ماده معدنی الکترولیت است که به آرامش عروق و پایین آمدن فشار خون کمک می کند.
موارد احتیاط هنگام مصرف خرما در دوران بارداری
خرما سالم و برای مصرف در دوران بارداری بی خطر است. هیچ مدرکی حاکی از تأثیر منفی خرما در سه ماهه اول ، دوم یا سوم بارداری نیست.
کاملاً برعکس ، در واقع مصرف خرما می تواند تأثیر مثبتی داشته باشد وبه شما کمک کند تا احساس بهتری داشته باشید ، به خصوص اگر باانرژی کم یا یبوست روبه رو هستید.
یک اقدام پیشگیرانه (بسیار بعید) خطر واکنش آلرژیک به خرما است. علائم واکنش شامل گزگز ، خارش یا تورم در اطراف دهان یا زبان است. در صورت بروز این علائم ، بلافاصله مصرف خرما را متوقف کنید.
بخاطر داشته باشید که خرما دارای کربوهیدرات و کالری زیادی است ، بنابراین اگر دکتر به شما توصیه کرده که باید کالری دریافتی یا قند خونخود را کنترل کنید، در مصرف آن زیاده روی نکنید. درواقع توصیه می شود خودتان را به شش عدد خرما در روز محدود کنید