خواص شیره خرما با شیر

26 بهمن 1399

خواص شیره خرما با شیر

شیره خرما جایگزین مناسبی برای مواد شیرین کننده تصفیه شده است. از طرفی این ماده ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. آهن طبیعی موجود در شیره خرما، باعث افزایش گلبول های ق خون می شود و در نتیجه خطر بروز کم خونی را کاهش می دهد.
علاوه بر آهن، سرشار از پتاسیم و منگنز است. مصرف آن هنگام صبح با صبحانه یا شیر ولرم، باعث فعال شدن سلول های عصبی می شود. شیره این میوه، تسکین دهنده دردهای روماتیسمی است. به راحتی هضم می شود و انرژی زاست. ناراحتی های گوارشی را برطرف می کند و باعث ایجاد کلنی های باکتری های مفید در روده ها می شود.
فیبر موجود در آن مانع از یبوست می شود. تقویت کننده قلب است و غنی از کلسیم بنابراین برای تقویت استخوان مفید است. برای تقویت بینایی مفید است و سموم را از کبد دفع می کند و برای درمان گلودرد، تب و سرماخوردگی مفید است.
شیره خرما همان خواص خرما را دارد. حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعده ی صبحانه باعث فعال شدن سلول های عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد می شود. شیره خرما، تسکین دهنده ی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی هستند. بهترین نوع مصرف شیره که برای همه ی مزاج ها مناسب می باشد، این است که شیره را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که «سرکه شیره» نام دارد با کاهو بخورید و نهایت لذت را از خوردن این معجون ببرید.
خواص شیره خرما با شیر
شیره خرما اگر اصولی و تحت كنترل فرآوری شود سرشار از املاح معدنی آهن، كلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس و ویتامین‌های A و B است.
مصرف آن همراه یك لیوان شیر ولرم به هنگام صبحانه باعث فعال‌شدن سلول‌های عصبی مغز می‌شود. آهن آن با افزایش گلبول‌های قرمز خون به رفع كم‌خونی، خستگی و رخوت کمک می‌كند.
كلسیم آن برای تقویت استخوان‌ها مفید است و مصرف كم آن به خانم‌های یائسه و كودكان در حال رشد توصیه می‌شود. شیره خرما می‌تواند سموم را از كبد دفع كند و ناراحتی‌های گوارشی را بهبود بخشد.
خوب است بدانید به دلیل آن‌كه 75 درصد شیره خرما حاوی مواد قندی است، همانند شیره انگور كالری بسیار بالایی دارد و مصرف زیاد آن در افراد كم‌تحرك، باعث چاقی مفرط می‌شود و برای بیماران مبتلا به دیابت محدودیت مصرف دارد.